68

Огнезащитна боя 60мин.

ПРОДУКТОВИ КАЧЕСТВА НА „NULLIFIRE S606“

1. Подходящо за вътрешна употреба за клас „С1”
2. Слаба миризма / 1988 ЕРА Compliant
3. Готов за директно полагане
4. Превъзходни характеристики при полагане и естетическо оформление
5. Полага се безвъздушно – спрей, четка или валяк
6. Съобразен с изискванията на Европейската комисия за здравословни и безопасни условия
7. Произведен съгласно BS EN ISO 9001:2000
8. Тестван съгласно BS 476 Part 21
9. Без финишно покритие за вътрешна употреба „С1”

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТИТЕ

Преди полагане на съответните антикорозионни покрития, повърхностите трябва да се подготвят съгласно стандарт ISO 8501-1:1988 до Sa 2,5 чистота. Да се отстранят всички остатъци от ръжда. Повърхностите трябва да бъдат сухи, почистени от прах, соли, мазнини и други преди нанасянето на покритието. Грундиращия слой и всички други покрития трябва да се положат съгласно продуктовите инструкции. Правилните типове антикорозионни покрития служат за решаване на всички адхезивни проблеми. Не се препоръчва използването на огнезащитната боя директно  върху богати на цинк продукти. Консултирайте се с представител на „ПОЖАРНА ТЕХНИКА“ ООД , за да подберете правилното антикорозионно покритие.

УСЛОВИЕ ЗА ПОЛАГАНЕ

Стоманените конструкции трябва да бъдат предпазени от дъжд или конденз или подсушени преди полагане на боята .Ако огнеозащитното покритие бъде намокрено след полагането му може да бъде увредено. Повърхностите трябва да бъдат подсушени и без прах, соли мазнини и други замърсители непосредствено преди полагането на покритието.  Nullifire S606 може да се полага само когато температурата на въздуха и метала са от +5 C, но не по високо от +40 C. Влажността трябва да е по ниска от 80% за добро полагане, а също така температурата трябва да бъде с 5 C над температурата на конденза.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Температура за съхранение: minimum +5 C maximum +35
Съхранение: 9 месеца в затворени опаковки /при +20 С/ /Да се пази от замръзване/
Опаковка: 25 kг /прибл. 18,5л./, 5л.
Цвят: бял
Съхнене: въздушно съхнене
Вид когато е сух: матиран

Категория:

Описание на продукта:

Базирано на водна основа, еднокомпонентно, тънкослойно, набъбващо покритие, което осигурява над 60 до 90 минутна пожарозащита за метални конструкции,  което го прави идеално решение за вътрешно приложение.